saksalainen, kurkkusalaatti, á, la, anne Saksalainen kurkkusalaatti á la Anne ohje salty

Saksalainen kurkkusalaatti á la Anne

Tee kulhon pohjalle ensin salaatinkastike: kermaviili, suola, sitruunamehu, timjami, tilli, pippuri ja Dijon  sekaisin. Kuori ja viipaloi kurkku noin 4 mm viipaleiksi. Halkaise kirsikkatomaatit 10 kpl ja viipaloi puolikas sipulia renkaiksi. Puolita sipulirenkaat. Viipaloi 3 retiisiä ohuiksi viipaleiksi. Sekoita kaikki salaatin ainekset niin, että kasvikset kuorruttuvat kastikkeella. Peitä kelmulla ja anna tekeytyä kylmässä tunnin verran, voi tekeytyä kauemminkin.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 65 kcal / 100 g
Energia 271 kJ / 100 g
Proteiini 1,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,7 g / 100 g
Rasva 5,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %