jauhelihakastike, á, la, anne Jauhelihakastike á la Anne ohje salty

Jauhelihakastike á la Anne

Paista sipulit ja jauheliha melkein kypsiksi rypsiöljytilkassa. Kaada pois pannulta ja huuhtase pannu puhtaaksi. Laita pannulle voi ja anna sulaa korkealla lämmöllä. Lisää vehnäjauho ja paahda tauotta sekoittaen jauho-voiseos tummahkon ruskeaksi. Lisää vesi ja murennettu liemikuutio/fondi.  Kiehuta sekoitellen hetki, kunnes kastike sakenee kastikkeen näköiseksi. Lisää paistettu jauheliha-sipuliseos ja anna kiehua 5 min. Jätä levy ykkoselle ja laita kansi pannulle. Anna hautua toiset 5-10 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 126 kcal / 100 g
Energia 527 kJ / 100 g
Proteiini 5,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 4 g / 100 g
Rasva 9,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %