banaani, kauragranola, , green, kitchen, stories, Banaani-kauragranola (Green Kitchen stories) ohje sweet

Banaani-kauragranola (Green Kitchen stories)

Kuivataineet keskenään. Sekoita erillisessä kulhossa kookosöljy, vaahterasiirappi ja banaanit erittäin sekaisin. Lisää banaanimössö käsin kaurahiutaleiden joukkoon hyvin sekoittaen. Levitä seos pellille. Paista 200 astetta, n. 15-20 min. Käännä puulastalla kymmenen minuutin kohdalla. Anna hyvin jäähtyä

Ravintosisältö / 100 g

Energia 322 kcal / 100 g
Energia 1346 kJ / 100 g
Proteiini 9,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 33,2 g / 100 g
Rasva 15,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 5,9 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %