raparperipiirakka, karppisokerilla, á, la, anne Raparperipiirakka karppisokerilla á la Anne ohje sweet

Raparperipiirakka karppisokerilla á la Anne

Vatkaa rasvat ja karppisokeri vaahdoksi. Lisää muna ja vatkaa hyvin. Sekoita kuivat aineet ensin keskenään ja lisää kerralla seokseen. Kääntele nuolijalla jauhoseos huolellisesti taikinan sekaan.  Voitele piirakkavuoka oliiviöljyllä. Levitä pehmeä taikina nuolijalla piirakkavuokaan ja vedä sormella taikinaa ylöspäin piirakkavuoan reunaa vasten, että saat piirakalle vähän reunaa täytettä varten. Pilko yksi iso raparperinvarsi viipaleiksi (5 mm) ja ripottele pohjan päälle. Sekoita täytteen aineet: kermaviili, muna, karppisokeri ja vanilliinisokeri yhteen ja kaada piirakan päälle tasaisesti.  Paista 215 asteessa noin 30-35 min toiseksi alimmalla tasolla, keskilämmöllä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 199 kcal / 100 g
Energia 833 kJ / 100 g
Proteiini 4,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 13,6 g / 100 g
Rasva 13,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,9 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %