tonnikalapihvit, , kotikokki, Tonnikalapihvit (Kotikokki) ohje salty

Tonnikalapihvit (Kotikokki)

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan. Anna turvota ja mausta. Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat. Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Tarjoile muusin tai uusien perunoiden kanssa. Sopii myös toastin täytteeksi! Kermaviilin jämästä saat oivan kylmäkastikkeen, kun lisäät siihen ruohosipulia ja tilliä.  

Ravintosisältö / 100 g

Energia 144 kcal / 100 g
Energia 613 kJ / 100 g
Proteiini 20,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,1 g / 100 g
Rasva 6,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %