raparperipiirakka, , , , , , , , , gluteeniton, Raparperipiirakka 19.6.17 gluteeniton ohje sweet

Raparperipiirakka 19.6.17 gluteeniton

Ainekset 8 annosta

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää jauhot ja leivinjauhe, maito ja sulatettu voi vuorotellen vatkaa. Kumoa löysähkö taikina voideltuun 24 halk. Vuokaan. Lisää pilkotut raparperi ja päälle fariinisokeria. Paista uunin keskitasolla 14min. 200 astetta. Lisää vaniljakreemi jonka olet tehnyt vaniljakreemipurkin ohjeen mukaan 1dl jauhetta 3 dl vettä. Paista vielä 14min 175 asteessa. Anna hetki jäähtyä syö. Käytin viljatuotteen pullajauhoseosta 3dl.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 251 kcal / 100 g
Energia 1053 kJ / 100 g
Proteiini 2,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 43,3 g / 100 g
Rasva 7,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 30,7 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %