talkoopiirakka, , , mustikka, mustaehrukka, glut, lp Talkoopiirakka - mustikka-mustaehrukka glut LP ohje salty

Talkoopiirakka - mustikka-mustaehrukka glut LP

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää osa sulatetusta voista ja osa maidosta.

Lisää kuiva-aineet.

Lisää sitten loppu maito.

Lopuksi lisää loppu sulatettu voi.

Kaada seos heti leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Lisää päälle marjat.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Tarjoile kermavaahdon kera. Kun vielä katsot että kermassa ei ole karrageenia, niin ei tule lisäaineita siitäkään.

(Oma jauhoseos; 2 osaa perunajauhoa + 1 osa tapiokatärkkelystä + 1 osa riisijauhoa)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 253 kcal / 100 g
Energia 1058 kJ / 100 g
Proteiini 2,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 34 g / 100 g
Rasva 10,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 16 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %