kung, po, kana, , , cimin, cuuluisa, copio, , Kung po-kana ( Cimin cuuluisa copio ) ohje salty

Kung po-kana ( Cimin cuuluisa copio )

Ohje kotikokki.netistä. Tästä versiosta puuttuu bambu ja vesikastanjat.

Sekoita kuppiin kastikkeen ainekset:

  • chilitahna, -riisiviinietikka, -hoisin-kastike -sokeri

Sekoita erikseen marinadin ainekset:

  • soija-seesamiöljy-valkoviini-valkosipulinkynsi-maissijauhot

Laita kananpalaset marinoitumaan marinadiin vähintään 30 minuutiksi jääkaappiin (niin että maissijauhot sekoittuvat tasaisesti kanojen päälle).

Paista kanaa pannulla öljyssä (2 rkl) pari minuuttia ja siirrä sitten syrjään.

Lisää pannuun 2 rkl öljyä lisää ja kuullota kasvikset (wokki)pannulla. Lisää tämän jälkeen kastike ja lisää paistetut kananpalat viime minuutilla. Lisää pähkinät ja tarkista maku. Voit lisätä lisää hoisin-kastiketta, sokeria tai vaikkapa chiliä. Maapähkinöiden sijasta käy todella hyvin myös cashew-pähkinät (suolattomat ja paahdetut).

Tarjoile basmati- tai jasmiiniriisin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 136 kcal / 100 g
Energia 568 kJ / 100 g
Proteiini 13,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,5 g / 100 g
Rasva 6,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,8 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %