Ohje kotikokki.netistä. Tästä versiosta puuttuu bambu ja vesikastanjat.
Sekoita kuppiin kastikkeen ainekset:
Sekoita erikseen marinadin ainekset:
Laita kananpalaset marinoitumaan marinadiin vähintään 30 minuutiksi jääkaappiin (niin että maissijauhot sekoittuvat tasaisesti kanojen päälle).
Paista kanaa pannulla öljyssä (2 rkl) pari minuuttia ja siirrä sitten syrjään.
Lisää pannuun 2 rkl öljyä lisää ja kuullota kasvikset (wokki)pannulla. Lisää tämän jälkeen kastike ja lisää paistetut kananpalat viime minuutilla. Lisää pähkinät ja tarkista maku. Voit lisätä lisää hoisin-kastiketta, sokeria tai vaikkapa chiliä. Maapähkinöiden sijasta käy todella hyvin myös cashew-pähkinät (suolattomat ja paahdetut).
Tarjoile basmati- tai jasmiiniriisin kanssa.