mariskan, kinderpiiras Mariskan Kinderpiiras ohje sweet

Mariskan Kinderpiiras

Kinderkakku

5-6 dl sokeria

5 dl vehnäjauhoja

2 tl vaniljasokeria

4 tl leivinjauhetta

6 rkl kaakaojauhetta

3 dl kiehuvaa vettä

300 g voita

4 kananmunaa

  1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään.

  2. Lisää kiehuva vesi ja voisula.

  3. Lisää kananmunat.

  4. Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

  5. Anna piirakan jäähtyä kunnolla.

Voikreemi:

150 g voita

n. 5 dl tomusokeria

4 tl vaniljasokeria

  1. Pehmennä voi sähkövatkaimella notkeaksi. Lisää vaniljasokeri. Sekoita tomusokeri voin joukkoon vähin erin samalla vatkaten.

Vinkki!  Jos kreemi tuntuu liian paksulta ja levittäminen kakun pinnalle on hankalaa, voit notkistaa kreemin lämmittämällä sitä varovaisesti mikrossa miedolla lämmöllä.

  1. Lisää voikreemi kakun päälle ja levitä tasaisesti. Laita piirakka jääkaappiin hetkeksi, kunnes voikreemi on kovettunut.

Suklaakuorrutus:

100 -200g maitosuklaata

100 g tummaa suklaata

  1. Sulata suklaat ja anna kuorrutteen hetken jäähtyä ennen kuin lisäät sen voikreemin päälle.

  2. Laita piirakka jääkaappiin jotta kuorrute kovettuu.

Koristeraidat:

valkosuklaata

  1. Koristele vielä piirakka sulatetulla valkosuklaalla, tee esimerkiksi raitoja.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 394 kcal / 100 g
Energia 1653 kJ / 100 g
Proteiini 3,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 44,7 g / 100 g
Rasva 22,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 35,2 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %