Kinderkakku
5-6 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
4 tl leivinjauhetta
6 rkl kaakaojauhetta
3 dl kiehuvaa vettä
300 g voita
4 kananmunaa
Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään.
Lisää kiehuva vesi ja voisula.
Lisää kananmunat.
Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.
Anna piirakan jäähtyä kunnolla.
Voikreemi:
150 g voita
n. 5 dl tomusokeria
4 tl vaniljasokeria
Vinkki! Jos kreemi tuntuu liian paksulta ja levittäminen kakun pinnalle on hankalaa, voit notkistaa kreemin lämmittämällä sitä varovaisesti mikrossa miedolla lämmöllä.
Suklaakuorrutus:
100 -200g maitosuklaata
100 g tummaa suklaata
Sulata suklaat ja anna kuorrutteen hetken jäähtyä ennen kuin lisäät sen voikreemin päälle.
Laita piirakka jääkaappiin jotta kuorrute kovettuu.
Koristeraidat:
valkosuklaata