joben, lohikeitto Joben lohikeitto ohje salty

Joben lohikeitto

10 maustepippuria, 1 laakerinlehti, maun mukaan merisuolaa, paaaaaljon kuivattua tilliä, kalamauste, sitruunapippuri

Kypsennä kasvikset kypsymisjärjestyksessä vedessä jossa kalaliemikuutiot, maustepippurit ja laakerinlehti, kalamaustetta ja tilli, ensin lanttu, sitten porkkana -> palsternakka, selleri, sipulin puolikkaat ->lopuksi peruna ja purjo.

Kun perunalohkot kypsiä sekoita joukkoon sulatejuusto viipaleina ja ruokakerma. Vimppana lohi kuutioina pinnalle kypsymään.

Kun lohet kypsät, sekoita kevyesti, etteivät hajoa, maistele mausteet ja VALMIS.

Sairaan hyvää, tätä meillä voisi tarjoilla vaikka presidentille, jos kylään sattuisi ;)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 59 kcal / 100 g
Energia 246 kJ / 100 g
Proteiini 3,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,7 g / 100 g
Rasva 2,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %