kesäkurpitsa, nyhtökauravuoka, vegaaninen Kesäkurpitsa-nyhtökauravuoka vegaaninen ohje salty

Kesäkurpitsa-nyhtökauravuoka vegaaninen

Tee juustohöylällä levyjä kesäkurpitsasta. Paista pannulla, mausta suolalla ja pippurilla.  Valmista tomaattinen nyhtökaurakastike: paista pannulla soijarouhetta, nyhtistä ja lisää sipuli, v.sipuli ja yrtit.  Lisää paseerattu tomaatti ja vesi sekä liemikuutio. Nude-nyhtökaura olisi maultaan sopivampi kuin lime&ginger. 

Valmista vuustokastike: sekoita kaurakerma, vesi, vegaaniset pitsamurut, sinappi (suola, pippuri). 

Laita ainekset uunivuokaan lasagnen tapaan. Paista 200asteessa n. puoli tuntia ja jätä jälkilämmölle kypsymään ja vetäytymään. 

Sopii sellaisenaan tai esim. riisin kanssa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 89 kcal / 100 g
Energia 370 kJ / 100 g
Proteiini 4,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,9 g / 100 g
Rasva 5,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %