Ainekset 4 annosta
300 g tagliatellea
1 (350 g) kesäkurpitsa
1(350 g) munakoiso
2 (à 125g/200 g) Pirkka mozzarellaa
Yrttiöljy
1 ruukku Pirkka basilikaa
1 ruukku lehtipersiljaa
3 valkosipulinkynttä
1/2 dl Pirkka ekstra neitsytoliiviöljyä
1/2 dl rypsiöljyä
1/2 dl sitruunanmehua
1 1/2 tl suolaa
mustapippuria
Valmistus alle 30 min
Kuutioi kesäkurpitsa ja munakoiso. Siirrä kuutiot uunivuokaan tai leivinpaperin päälle uunipellille. Paahda kasviksia 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Valmista yrttiöljy. Hienonna yrtit ja valkosipulinkynnet. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
Siirrä paahdetut kasvikset suoraan uunikuumina yrttiöljyyn.
Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta ja sekoita kasvisten joukkoon.
Revi mozzarella pastaan ja koristele muutamalla yrtinlehdellä. Tarjoa heti.