mansikka, raparperikiisseli Mansikka-raparperikiisseli ohje sweet

Mansikka-raparperikiisseli

Leikkaa raparperit parin sentin paloiksi ja keitä ne taateleiden kera vedessä hajoavan pehmeiksi.

Sekoita kylmään veteen perunajauhot. Nosta kattila kuumalta liedeltä ja kaada suurus joukkoon ohuena nauhana, koko ajan sekoittaen. Anna kiisselin vielä kiehahtaa ja siirrä pois liedeltä.

Lisää tuoreet lohkotut mansikat tai jäiset pakastemansikat. 

K-ruoka

Ravintosisältö / 100 g

Energia 31 kcal / 100 g
Energia 130 kJ / 100 g
Proteiini 0,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,5 g / 100 g
Rasva 0,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,2 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %