puolukka, valkosuklaajuustokakku, , kakkutiikeri, Puolukka-valkosuklaajuustokakku (Kakkutiikeri) ohje sweet

Puolukka-valkosuklaajuustokakku (Kakkutiikeri)

Pohja: 200 g piparkakkuja / keksejä 70 g voita

Valkosuklaatäyte: 200 g (1 pkt maustamatonta tuorejuustoa) 2 dl kuohukermaa 2 rkl vettä 2 liivatelehteä 50 g valkosuklaata

Puolukkatäyte: 200 g (1 pkt maustamatonta tuorejuustoa) 2 dl kuohukermaa 2 rkl vettä 4 liivatelehteä 150 g puolukoita 1 rkl vaniljasokeria 2 rkl sokeria

Pohja:

  • Laita leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle.

  • Murskaa piparkakut tehosekoittimessa / sauvasekoittimen avulla.

  • Sekoita voisula sekaan ja levitä irtopohjavuoan pohjalle.

  • Laita kylmään kovettumaan

    Valkosuklaatäyte:

  • Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.

  • Vatkaa kerma vaahdoksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 307 kcal / 100 g
Energia 1279 kJ / 100 g
Proteiini 7,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 18,3 g / 100 g
Rasva 22,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 10,9 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %