Valmista marinadi: 1 pieni spuli, 1 dl valmista salsakastiketta, 0,5 dl sitruunamehua. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita yhteen sipulisilppu, salsakastike ja limettimehu. Laita maun mukaan tabascoa tai chilijauhetta. Ota puolet marinadista sivuun. Laita lihasuikaleet marinadiin. Peitä kulho kelmulla ja nosta kylmään maustumaan vähintään puoleksi tunniksi. Säädä uuni 200 asteeseen. Voitele 4 pientä unnivuokaa öljyllä. Voitele tortillojen toiset puolet öljyllä ja ripottele chilijauhetta öljytylle pinnalle. Painele tortillat vuokiin öljyämätön puoli vuokaa vasten ja paista uunissa 10 minuuttia. Anna jäähtyä.
Nosta lihasuikaleet marinadista ja ruskista nopeasti öljytyssä paistinapannussa. Säädä liesi keskilämmölle ja lisää pannulle loppu marnadi, hauduta 5 minuuttia. Maista lissä suolaa tarvittaessa.
Jaa salaattisuikaleet ja liha totillakuoriin, ripottele päälle tomaattikuutioita ja juustoraastetta.