perunamuusi, á, la, kaisa
Perunamuusi á la Kaisa ohje
salty
Aatero
Perunamuusi á la Kaisa
Kuori perunat. Paloittele ne isoiksi lohkoiksi. Keitä suolalla maustetussa vedessä kypsiksi.
Ota noin 1 dl keitinvettä talteen ja kaada loppu keitinvesi pois. Survo perunat sähkövatkaimella tai perunasurvimella. Lisää voi.
Kuumenna maito kattilassa tai mikrossa. Lisää perunasoseen joukkoon maitoa ja keitinvettä. Vatkaa tasaiseksi.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
74 kcal / 100 g
Energia
308 kJ / 100 g
Proteiini
2 g / 100 g
Hiilihydraatti
11,2 g / 100 g
Rasva
2 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,5 g / 100 g
Suola
0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %