perunamuusi, á, la, kaisa Perunamuusi á la Kaisa ohje salty

Perunamuusi á la Kaisa

Kuori perunat. Paloittele ne isoiksi lohkoiksi. Keitä suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. 

Ota noin 1 dl keitinvettä talteen ja kaada loppu keitinvesi pois. Survo perunat sähkövatkaimella tai perunasurvimella. Lisää voi. 

Kuumenna maito kattilassa tai mikrossa. Lisää perunasoseen joukkoon maitoa ja keitinvettä. Vatkaa tasaiseksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 74 kcal / 100 g
Energia 308 kJ / 100 g
Proteiini 2 g / 100 g
Hiilihydraatti 11,2 g / 100 g
Rasva 2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %