pekonipasta Pekonipasta ohje salty

Pekonipasta

Ainekset 3 annosta

Raaka-aineet

1 pkt  pekonia      

          spagettia                     

1 prk  ruokakermaa                    

1        sipuli                           

1        iso valkosipulin kynsi

          parmesan juustoa        

          suolaa ja pippuria       

          rucolaa                        

1        kananmuna                 

Ohjeet

Kuumenna iso kattilallinen vettä. Pilko sipuli ja valkosipuli. Pilko pekonit pieniksi ja laita kylmään pannuun sipulin kanssa, paista niin että pekonit alkavat tummua ja sipulit ovat kypsiä. Lisää valkosipulit pannuun. Kun vesi kiehuu, keitä spagetit ohjeen mukaan, hyvin suolatussa vedessä. Lisää pannuun kerma ja hieman parmesan juustoa, sekä mustapippurirouhetta ja hieman suolaa. Kun spagetti on kypsää, valuta ja lisää kastike sekaan. Riko1 muna joukkoon ja sekoita. Asettele lautaselle. Ripottele päälle parmesan juustoa ja rouhi hieman mustapippuria myllystä. Koristele rucolalla. Nauti heti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 150 kcal / 100 g
Energia 624 kJ / 100 g
Proteiini 6,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,1 g / 100 g
Rasva 9,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %