Pizzapohja 3 dl spelttijauhoa 2 dl durum-jauhoa 2 dl täysjyvävehnäjauhoa 1 tl kuivahiivaa 1 tl suolaa 3 ½ dl vettä ¼ dl oliiviöljyä 2-3 rkl ruokaöljyä jauhoja leivontaan Sekoita jauhot, kuivahiiva ja suola kulhossa. Lisää joukkoon vähitellen vesi. Vaivaa taikinaa noin 10 minuuttia käsin tai yleiskoneella hiljaisella nopeudella.Lisää taikinan joukkoon oliiviöljy ja jatka vaivaamista, kunnes se on kokonaan imeytynyt taikinaan. Vaivaa taikinaa vielä noin 5 minuuttia yleiskoneen maksiminopeudella tai nosta taikina pöydälle ja moukaroi sitä oikein kunnolla.Sulje taikina tiiviiseen muoviastiaan, jossa sillä on tilaa nousta. Siirrä astia jääkaappiin kolmeksi vuorokaudeksi.Nosta taikina jääkaapista huoneenlämpöön pari tuntia ennen leipomishetkeä. Pese uunipelti ja öljyä se ruokaöljyllä.Nosta taikina jauhotetulle tasolle. Painele taikinaa litteäksi kevyesti sormilla muotoillen. Varo rikkomasta ilmakuplia. Nostele taikinaa välillä ilmaan, jottei se tartu kiinni tasoon. Siirrä taikina öljytylle uunipellille ja jatka levittämistä, kunnes taikina ulottuu koko pellille ja on noin pikkurillin paksuinen.Anna taikinan nousta pellillä noin puoli tuntia ennen kastikkeen levittämistä. Täyte 1 pussi pizzakuutioita 1 prk tonnikalaa 1 mozzarella 1 prk ananasta tomaattia juustoraastetta