meksikolainen, papupata Meksikolainen papupata ohje salty

Meksikolainen papupata

Kuullota sillputtu sipuli, porkkana ja valkosipuli padassa. Lisää hetken päästä paprikat ja jatka kuullottamista pari minuuttia. Lisää pataan valutetun pavut ja puoli desiä vettä sekä jalopenoviipaleet. Hauduta pataa noin 15 minuuttia kunnes porkkanat ovat kypsyneet. Tarjoa vihreän salaatin ja riisin tai leivän kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 52 kcal / 100 g
Energia 216 kJ / 100 g
Proteiini 2,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,4 g / 100 g
Rasva 1,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %