burgundin, lihapata, , sal, Burgundin lihapata (SAL) ohje salty

Burgundin lihapata (SAL)

Ruskista liha. Mausta suolalla, pippurilla ja laita tilavaan pataan. Viipaloi porkkana,sipuli ja valkosipuli. Kuullota ne pannulla tomaattipyreen kanssa. Ripottele joukkoon jauhot ja sekoita tasaiseksi. Kaada joukkoon vesi, timjami ja laakerinlehti. Laita seos lihan joukkoon , lisää vettä niin että liha peittyy. Anna hautua mureaksi pienellä lämmöllä n. 1h 45min. Laita hillosipulit ja fondi pataan ja hauduta muutama minuutti. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 85 kcal / 100 g
Energia 355 kJ / 100 g
Proteiini 11,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,7 g / 100 g
Rasva 2,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 2,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %