heikin, hummus Heikin hummus ohje salty

Heikin hummus

Kuori ja pilko 2 valkosipulinkynttä kulhoon. Lisää sekaan purkki kik-herneitä liemineen, tahini, sitruunamehu, oliiviöljy sekä mustapippuria myllystä. Surauta ainekset sauvasekoittimella sileäksi tahnaksi. Lisää vettä, jos haluat ohuemman koostumuksen. Dippaa tuoreita kasviksia (varsiselleriä, porkkanatikkuja, kukkakaalia jne ) hummukseen tai käytä levitteenä leivälle. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 246 kcal / 100 g
Energia 988 kJ / 100 g
Proteiini 10,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 11,4 g / 100 g
Rasva 15,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,5 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %