samettibroileria Samettibroileria ohje salty

Samettibroileria

  1. Sekoita valkuainen, maissitärkkelys, sokeri sekä valkoviinietikka. Lisää liha ja sekoita.
  2. Anna tekeytyä kunnes liha on huoneenlämpöistä tai vaikka yön yli tiiviissä, suljetussa astiassa.

  3. Uppopaista noin minuutin ajan kunnes lihan pinta alkaa saada osittaisen paistopinnan (ruskeaa väriä).

  4. Valuta, mausta ja tarjoile.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 119 kcal / 100 g
Energia 499 kJ / 100 g
Proteiini 19,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 6 g / 100 g
Rasva 1,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,8 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %