samettibroileria
Samettibroileria ohje
salty
maukka7
Samettibroileria
- Sekoita valkuainen, maissitärkkelys, sokeri sekä valkoviinietikka. Lisää liha ja sekoita.
Anna tekeytyä kunnes liha on huoneenlämpöistä tai vaikka yön yli tiiviissä, suljetussa astiassa.
Uppopaista noin minuutin ajan kunnes lihan pinta alkaa saada osittaisen paistopinnan (ruskeaa väriä).
Valuta, mausta ja tarjoile.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
119 kcal / 100 g
Energia
499 kJ / 100 g
Proteiini
19,8 g / 100 g
Hiilihydraatti
6 g / 100 g
Rasva
1,8 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
2,8 g / 100 g
Suola
0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %