Ensinnäkin paistini ei ollut maustettua Rainbowta vaan ihan naturel paisti pakastealtaasta. Ei vain ollut Sulamon valikoimassa. Aamulla sulamaan huoneenlämpöön, illalla sopivan kohmeinen, jotta helppo poistaa rasva ja veistellä pientä ohutta suikaletta. (vinkki: moni ei pidä lampaan mausta koska maistuu "villasukalle", mitä tarkemmin saat rasvat pois, se maku jää pois. Maku tulee nimenomaan siitä rasvasta.) Kuumaan pataan tai kunnolliseen teflonkattilaan liedelle ja kourallinen kerrallaan, kun liha harmaata, lisää seuraava satsi jne. Lisää vettä noin 3 dl + reilusti mustapippuria, laakerinlehti ja valkosipulit. Sitten vain kellosta katsella 4 tuntia eteenpäin ja pienin lämpö, että juuri ja juuri porisee, välillä vähän sekoitellen. Viimeisellä tunnilla suola.
Maun mukaan hyvää peruna- tai kukkakaalimuusin kanssa.
Tämä ei ole kevennetty versio, koska oli pääsiäiseksi kylään vietävä, seuraavaksi teen kevennetyn version jossa lisätään kasviksia.