parsakaali, pähkinä, pekonisalaatti Parsakaali-pähkinä-pekonisalaatti ohje salty

Parsakaali-pähkinä-pekonisalaatti

leikkaa parsakaalikukinnot pieniksi kappaleiksi. Pilko sipuli. Sekoita ainekset kullhoon. Lisää päälle majoneesi, johon on sekoitettu valkoviinietikka, mustapippuri ja ripaus sokeria, jos se tuntuu tärkeältä. Paahka pähkinät kevyesti pannulla ja ripottele salaattikulhoon päällimmäiseksi. Lisää ruskistettu ja pilkottu pekoni annokseen päällimmäiseksi

Ravintosisältö / 100 g

Energia 146 kcal / 100 g
Energia 611 kJ / 100 g
Proteiini 7,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,8 g / 100 g
Rasva 10,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %