kanajauhis, kesäkurpitsalaatikko Kanajauhis-kesäkurpitsalaatikko ohje salty

Kanajauhis-kesäkurpitsalaatikko

Paista kanajauheliha ilman rasvaa ja kuullota sipuli. Mausta maun mukaan esim suola, pippuri, basilika.. Viipaloi kesäkurpitsat ja lado 1/2 padan pohjalle, päälle jauhelihasipuliseos. Päälle kerros ohuita tomaattisiivuja ja loput kesäkurpitsat. Kaada pinnalle tasaisesti kermamaitoseos ja lopuksi juustoraaste. Paista 30 min, 200 astetta ilman kantta. Anna vetäytyä hetki. Nauti!

Ravintosisältö / 100 g

Energia 65 kcal / 100 g
Energia 274 kJ / 100 g
Proteiini 5,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,5 g / 100 g
Rasva 3,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %