jansson, á, la, anne Jansson á la Anne ohje salty

Jansson á la Anne

Laita voideltuun pyöreään uuniastiaan puolet peruna-sipulisekoituksesta. Lisää tasaisesti päälle anjovisfileet. Ripottele päälle pieni nippu silputtua tilliä. Lisää loppu peruna-sipulisekoitus. Kaada päälle yhteen sekoitettu anjovisliemi ja kerma, johon rouhaistu sekaan vähän mustapippuria. Paista keskitasolla 200 asteessa noin 50-60 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 154 kcal / 100 g
Energia 643 kJ / 100 g
Proteiini 2,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,9 g / 100 g
Rasva 10,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %