kesäkurpitsavuoka, broilerinjauhelihalla Kesäkurpitsavuoka broilerinjauhelihalla ohje salty

Kesäkurpitsavuoka broilerinjauhelihalla

viipaloi kesäkurpitsa ja käytä paistinpannulla niin että hikoilee vähän nestettä pois. laita vuoan pohjalla. Lisää pilkotut valkosipulit päälle. Lisää raejuusto päälle. Paista jauheliha ja mausta ja lisää muiden päälle. Mausta tomaattimurska ja kaada kaiken päälle. Lisää juustoraaste ja paista 200 asteessa noin 45-60 min

Ravintosisältö / 100 g

Energia 81 kcal / 100 g
Energia 340 kJ / 100 g
Proteiini 9,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,9 g / 100 g
Rasva 3,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %