kaalilaatikko Kaalilaatikko ohje salty

Kaalilaatikko

  1. Silppua kaali. Keitä lihaliemessä riisin kanssa n. 15 min. Ruskista jauheliha, mausta pippurilla ja suolalla.

  2. Sekoita jauheliha kaalin ja riisin joukkoon. Kaada myös keitinlientä myös mukaan (saa jäädä melko löysäksi). Laita massa voideltuun uunivuokaan ja lorauta päälle siirappinoro ja muutama voinokare.

  3. Paista 200 asteessa n. 1 h. Tarjoa lisukkeena puolukkahilloa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 70 kcal / 100 g
Energia 294 kJ / 100 g
Proteiini 3,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,6 g / 100 g
Rasva 2,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %