lohikukko Lohikukko ohje salty

Lohikukko

Kuori 2,5 dl vettä 25 g hiivaa 1 rkl hunajaa n. 5,5 dl sämpyläjauhoja 0,5 tl suolaa 2 rkl öljyä

n. 700 g lohta 2 tl suolaa 25 g voita

Tee sämpylätaikina, kohota. Kauli taikina ja lisää siihen kuutioidut ja suolatut lohipalat. Laita voi lohipalojen päälle. Paista uunissa ensin 250 asteessa 15 min ja laske lämpötila 200 asteeseen. Paista n. tunti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 236 kcal / 100 g
Energia 984 kJ / 100 g
Proteiini 12,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 22,8 g / 100 g
Rasva 9,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %