kesäkurpitsa, juustokeitto Kesäkurpitsa-juustokeitto ohje salty

Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuori ja silppua kesäkurpitsa. Laita öljy kattilaan ja kuullota. Lisää litra vettä ja kanaliemikuutiot. Keitä 15 min Ota liedeltä. . Survo sauvasekoittimella. Laita takaisin liedelle ja lisää pilkottu sulatejuusto. Sekoita, sulata. Mausta valkosipuliyrttisilpilla ja paprikasilpulla. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 56 kcal / 100 g
Energia 230 kJ / 100 g
Proteiini 3,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 0,7 g / 100 g
Rasva 4,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,6 g / 100 g
Suola 1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %