juustoinen, kesäkeitto, , valio, Juustoinen kesäkeitto (Valio) ohje salty

Juustoinen kesäkeitto (Valio)

Kiehauta vesi ja mausteet kattilassa.

Lisää joukkoon kuoritut ja paloitellut perunat ja porkkanat. Jätä perunat hieman porkkanoita suuremmiksi. Keitä n. 5 min.

Lisää paloiteltu kukkakaali, Koskenlaskija ja maito. Keitä hiljalleen 5 - 10 min tai kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Lisää puhdistetut ja puolitetut ruusukaalit ja valkopippuri. Keitä vielä 3 - 5 min, kunnes ruusukaalit ovat hieman pehmenneet.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 46 kcal / 100 g
Energia 190 kJ / 100 g
Proteiini 2,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 4 g / 100 g
Rasva 1,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %