poro, juustopata Poro-juustopata ohje salty

Poro-juustopata

Sulata voi pannussa. Lisää jäinen käristysliha kuumalle pannulle ja ruskista tasaisesti. Mausta. Lisää 1 dl vettä ja anna kiehua 30 min. Lisää vettä kypsennyksen aikana tarvittaessa. Lisää suolakurkku kuutioina ja kerma. Anna kypsyä muutama minuutti. Lisää viimeiseksi juuri ennen tarjoilua kuutioitu juusto. Kuumenna, mutta älä keitä, jotta juusto ei sitkisty

Ravintosisältö / 100 g

Energia 160 kcal / 100 g
Energia 671 kJ / 100 g
Proteiini 10,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,8 g / 100 g
Rasva 11 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %