ruis, ohrarieska Ruis-ohrarieska ohje salty

Ruis-ohrarieska

Lisää kiehuvaan veteen ruishiutaleet ja suola. Anna turvota ja jäähtyä.

Vaivaa taikinakoukuilla taikinapuuroon ruisjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.  leivo painellen pellille ohueksi rieskaksi.

Pistele rieska ja paista 250 asteessa ~15 minuuttia, kunnes rieska on kypsä ja rapea (saanut vähän väriä laitoihin).

Ravintosisältö / 100 g

Energia 127 kcal / 100 g
Energia 533 kJ / 100 g
Proteiini 3,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 23,5 g / 100 g
Rasva 0,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %