samettiporsasta Samettiporsasta ohje salty

Samettiporsasta

Ohjeen öljy on kompensoimassa uppopaistosta tuotteeseen jäävän rasvan määrää.

  1. Sekoita lihasuikaleet, valkuainen, maissitärkkelys, sokeri sekä valkoviinietikka.
  2. Anna tekeytyä kunnes liha on huoneenlämpöistä tai vaikka yön yli tiiviissä, suljetussa astiassa.

  3. Uppopaista noin minuutin ajan kunnes lihan pinta alkaa saada osittaisen paistopinnan (ruskeaa väriä).

  4. Valuta, mausta ja tarjoile.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 163 kcal / 100 g
Energia 681 kJ / 100 g
Proteiini 16 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,5 g / 100 g
Rasva 8,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %