samettiporsasta
Samettiporsasta ohje
salty
maukka7
Samettiporsasta
Ohjeen öljy on kompensoimassa uppopaistosta tuotteeseen jäävän rasvan määrää.
- Sekoita lihasuikaleet, valkuainen, maissitärkkelys, sokeri sekä valkoviinietikka.
Anna tekeytyä kunnes liha on huoneenlämpöistä tai vaikka yön yli tiiviissä, suljetussa astiassa.
Uppopaista noin minuutin ajan kunnes lihan pinta alkaa saada osittaisen paistopinnan (ruskeaa väriä).
Valuta, mausta ja tarjoile.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
163 kcal / 100 g
Energia
681 kJ / 100 g
Proteiini
16 g / 100 g
Hiilihydraatti
6,5 g / 100 g
Rasva
8,4 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
3 g / 100 g
Suola
0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %