Halloumipasta 4lle
400g täysjyväspagettia
1 pkt keltaisia kirsikkatomaatteja
1 pkt punaisia kirsikkatomaatteja
1 pkt halloumijuustoa
1 punasipuli
1 valkosipulinkynsi
oliiviöljyä
balsamicoa
luomuruokosokeria
basilikaa
suolaa & pippuria Laita spagetti suolattuun kiehuvaan veteen. Lorauta paistinpannulle oliiviöljyä, balsamicoa ja ripottele 1-2 rkl ruokosokeria, leikkaa punasipuli suikaleiksi ja lisää pannulle. Paista sipuleita muutama minuutti. Hienonna valkosipuli ja leikkaa tomaatit paloiksi. Lisää pannulle sipuleiden kanssa ja kääntele muutama minuutti. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada vihannekset kulhoon. Kuutioi halloumijuusto noin 2cm kokoisiksi paloiksi, pyyhi talouspaperilla paistinpannu kuivaksi ja lisää halloumi. Paistele kuivalla pannulla juustoon kauniin ruskea väri. Kaada halloumit kasvisten sekaan. Kun spagetti on al dente, kaada vesi pois ja lisää spagetit pannulle. Kaada kasvikset sekaan ja kääntele joukkoon. Lorauta vielä kunnolla oliiviöljyä ja ripottele reilusti hienonettua basilikaa.