ahvenanmaan, pannukakku, , riisi, Ahvenanmaan pannukakku (riisi) ohje sweet

Ahvenanmaan pannukakku (riisi)

Sulata rasva kattilassa ja kuullota hetken aikaa siinä riisiä. Lisää vesi ja anna veden imeytyä riisiin. Lisää lämmitetty maito ja anna kiehua 20 minuuttia, jolloin riisi on vielä puolikypsää. Mausta sokerilla, vaniljasokerilla, suolalla ja kardemummalla. Lisää munat ja jauhot. Sekoita taikina tasaiseksi. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja lisää siihen rasvanokareet. Anna niiden hetken aikaa sulaa lämpimässä uunissa ennen taikinan lisäämistä. Paista 225 asteessa uunin keskitasossa noin 30 min. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 130 kcal / 100 g
Energia 541 kJ / 100 g
Proteiini 5,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 17,1 g / 100 g
Rasva 4,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 7 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %