kesäkurpitsalasse, tuia Kesäkurpitsalasse Tuia ohje salty

Kesäkurpitsalasse Tuia

  • Leikkaa kesäkurpitsat mandoliinilla tai veitsellä pituussuunnassa ohuiksi suikaleiksi.

Suolaa suikaleet ja anna itkeä noin puoli tuntia. Huuhtele ja kuivaa.

Kuullota hienonnettuja sipuleita hetki öljyssä. Lisää jauheliha ja ruskista se. Lisää mausteet ja tomaattimurska. Hauduta noin 20 minuuttia.

Sekoita juustotäytteen ainekset keskenään.

Lado uunivuoan pohjalle jauhelihakastiketta ja sen päälle kesäkurpitsasiivuja ja juustotäytettä.

Lado aineita kerroksittain vuorotellen vuokaan. Raasta päällimmäiseksi juustoa.

Kuumenna uuni 180 asteeseen. Paista noin 45 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 99 kcal / 100 g
Energia 416 kJ / 100 g
Proteiini 7 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,4 g / 100 g
Rasva 6,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %