savujuusto, tonnikalavuoka Savujuusto-tonnikalavuoka ohje salty

Savujuusto-tonnikalavuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Valuta öljyt tonnikalasta. Hienonna ruohosipuli ja savujuustoviipaleet. Pilko bataatti pieniksi paloiksi. Sekoita tonnikala, ruohosipulisilppu, savujuusto ja bataattipalat uunivuoassa keskenään. Sekoita kulhossa ruokakerma ja suola. Kaada vuokaan päällimmäiseksi. Kypsennä uunin alatasolla noin tunti (voi olla vähemmänkin). Peitä halutessasi vuoka paistamisen loppupuolella leivinpaperilla, jotta pinta ei kuivu liikaa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 106 kcal / 100 g
Energia 443 kJ / 100 g
Proteiini 7,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,7 g / 100 g
Rasva 4,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %