Munakkaan mausteet: savustettu paprika, suola, cayannepippuri, sitruunapippuri, tilli. Vatkaa munat ja mausteet vaahdoksi. Pannulle voi ja paahda isolla pannulla kannen alla (tarttumaton pinta) tiiviiksi lätyksi.
Wok-kasvikset oli jääneet jo edellispäivän sapuskoilta joten otin ne käyttöön ja sulatin pienessä nestemäärässä kasvisten joukkoon tuon sulatejuuston (joka itsellään ei niin hyvää, mutta tuonne kasvisten joukkoon sopi kuin nenä päähän).
Wokki-vihannesten mausteet: Provencial yrttimauste ja suola + valmiiden kasvisten joukkoon 50g Italian style sulatejuustoa, sulaa näppärästi kasvisten joukossa kun jätät sinne tilkkasen keitinvettä ja hella ykköselle.
Sienet ja tonnikala valutetaan ja sitten koko homma kasataan toiselle puolikkaalle munaplättyä. Tonnikala, herkkusienet ja päälle vähän suolaa, jalopenot ja vimppana kuumat juustoiset kasvikset. Sitten taitetaan toinen puolikas täytteiden päälle, näin on puolikuun mallinen munakas kasassa, vähän voi lastalla painaen litistää tiiviimmäksi.
Hetken voi olla lämpimällä pannulla kannen alla jos haluaa täytteidenkin olevan kunnolla lämpimät.
Kaveriksi keitin tuoretta parsakaalia ja tein tilli-jogurttikastikkeen.