pullataikina, mka Pullataikina MKA ohje sweet

Pullataikina MKA

Sekoita hiiva min. +42c -asteiseen veteen. Lisää nesteeseen kananmuna, sokeri, suola sekä kardemumma. Vaivaa taikinaa lisäten jauhoja koko ajan. Lopuksi vaivaa vielä voisuola joukkoon. Kohota lämpöisessä, vedottomassa paikassa kunnes taikina on kaksinkertaistanut kokonsa. Tästä voit jatkaa leipomalla esim. korvapuusteja, rahkapullia, voisilmäpullia tai pitkon.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 291 kcal / 100 g
Energia 1218 kJ / 100 g
Proteiini 7,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 47,5 g / 100 g
Rasva 7,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 9,3 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %