villisian, palapaisti Villisian palapaisti ohje salty

Villisian palapaisti

Paista pannulla järjestyksessä ( ja poista ennen seuraavaa)  pekoni, lihanpalat, sipuli, sienet. lopuksi sipuli, pekoni ja sienet silputtuna pannulle. lihat sekaan ja 4dl kuohukermaa.  mausteita maun mukaan. itse käytin kanttarelifondia ja pippurisekoitusta. anna kypsyä hiljaisella lämmöllä n. tunti. enempikin käy.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 228 kcal / 100 g
Energia 951 kJ / 100 g
Proteiini 13,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,4 g / 100 g
Rasva 18,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %