kaali, kasvislaatikko Kaali-kasvislaatikko ohje salty

Kaali-kasvislaatikko

Kaikki raaka-ainemitat ovat punnittu raaoista ja kuorituista kasviksista. Esikypsennä halutessasi kaalia häyryttämällä sitä  kattilassa ja pilko haaleina pieneksi. Raasta tai pilko kasvikset haluamaasi karkeuteen. Kuullota niitä pannulla. Huuhtele vihreät tai punaiset linssit ja lisää ne pannulle. Viimeistele lisäämällä joukkoon tomaattimurskaa ja mausteet. Sekoita kaalit ja täyte sekaisin ja laita ne vuokaan. Kaada joukkoon kaalinhöyrytysvesi ja lisää lientä tarvittaessa. Annoksesta tulee kaksi vuokallista .

Ravintosisältö / 100 g

Energia 64 kcal / 100 g
Energia 266 kJ / 100 g
Proteiini 1,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 8 g / 100 g
Rasva 2,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 6,8 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %