joben, kaalisikarit Joben kaalisikarit ohje salty

Joben kaalisikarit

Ainekset 7 annosta

Keitä suolatussa vedessä kokonaista keräkaalia, josta olet kovertanut kannan kunnolla pois niin kauan että ovat lähes kypsiä (paksu ruoti) ja alkavat irrota kerästä. Esim salaattiottimella (pinsettimallinen), vedestä pois.

Paahda jauhis ja sipuli oliiviöljyssä, keitä härkis sekä kuskus.  Jauhismausteet alla, kuskus, vähän suolaa ja reilusti basilikaa, härkikseen vähän suolaa.

Jos olisi kaapissa ollut, olisin kuskusin tilalla halunnut käyttää ehdottomasti quinoaa.

Jauheliha: Jauhelihamauste, paprikajauhe, cayannepippuri, valkosipulijauhe, mustapippuri, suola.

Sekoita liha, kuskus ja härkis.

Itse laitoin ohuen ohuesti joka rullan päälle siirappia, yhteensä

  1. 5rkl.

Vuokaan sikarien joukkoon 2. 5 dl kanaliemi. Peitä leivinpaperilla tai alumiinifoliolla. 200 astetta 30 min, 175 astetta 30 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 97 kcal / 100 g
Energia 408 kJ / 100 g
Proteiini 6,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,2 g / 100 g
Rasva 2,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %