Sekoita kuivat aineet ja siemenet ensin isossa kulhossa. Kaada päälle kylmä vesi ja öljy. Sekoita lusikalla taikinaksi, purista muutaman kerran käsillä taikinaa, että kaikki jauhot tulevat mukaan. Kaulitse taikina leivinpaperin päällä ohueksi uunipellin kokoiseksi levyksi. Laita taikinalevy papereineen pellille, voit käsillä painella taikinan oikean kokoiseksi. Levitä ketsuppi ohuelti koko taikinalevyn päälle. Ripottele kinkkusuikaleet tasaisesti. Kaada tonnikalapalojen öljy pois ja ripottele tonnikala tasaisesti kinkkujen päälle (käytä tonnikalapaloja, ei hiutaleita). Ripottele mausteita hieman pinnalle: valkosipulijauhe, curry, mustapippuri ja pizzamauste/oregano). Kaada ananaspurkeista mehu pois ja palo ananasrenkaat parin sentin paloiksi. Laita palaset tasaisesti pizzalevylle. Leikkaa ultrakevyitä meetwurstisiivuja noin 10 kpl, kukin kuuteen osaan saksilla, ja laita palat ananaspalojen päälle. Lisää lopuksi juustoraaste tasaisesti koko pellille. Paista 215 asteessa noin 25 min uunin keskitasolla. Peitä pizza pyyhkeellä ja foliolla, ja anna tekeytyä noin 20 min. Ohjeella tulee 60 senttiseen uuniin iso pellillinen pizzapiirakkaa.