tomaatti, basilikamunakas Tomaatti-basilikamunakas ohje salty

Tomaatti-basilikamunakas

Riko munat sekoituskulhoon ja lisää hyppysellinen suolaa ja pippuria. Sekoita hyvin haarukalla. Nypi 2-3 basilikanoksasta lehdet ja revi ne karkeaksi silpuksi. Laita kuumalle pannulle kourallinen halkaistuja kirsikkatomaatteja, pala voita, tilkka oliiviöljyä sekä hyppysellinen suolaa ja pippuria. Paista käännelleen n. 1 min ja alenna keskilämmölle. Kaada munakasseos pannulle ja liikuttele pannua, jotta munakas leviää. Kun massa alkaa kiinteytyä reunoilta, lisää pinnalle juustoraaste ja basilikasilppu. Ota pannu liedestä, kun munakkaan alapinta alkaa ruskistua

Ravintosisältö / 100 g

Energia 134 kcal / 100 g
Energia 561 kJ / 100 g
Proteiini 9,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,2 g / 100 g
Rasva 9,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 1,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %