kesäkurpitsalasagne Kesäkurpitsalasagne ohje salty

Kesäkurpitsalasagne

Viipaloi kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi esim juustohöylällä.  Ruskista jauheliha, mausta suolalla, pippurilla tai yrteillä. Lisää joukkoon kuutioidut tomaatit ja tomaattimurska. Kuumenna vielä pari minuuttia. Sekoita kananmunat ja kookosmaito. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita uunivuokaan kerros jauhelihakastiketta. Lisäänpäälle ohut kerros kookosmaitoa. Laita päälle kerros kesäkurpitsa viipaleita. Jatka kerroksia niin kauan kun aineita riittää. Päällimmäiseksi kerros kookosmaitoa. Paista220 asteessa n 40 min. Anna vetäytyä 15 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 102 kcal / 100 g
Energia 426 kJ / 100 g
Proteiini 7,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,8 g / 100 g
Rasva 6,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %