ag, pasta, verde AG Pasta Verde ohje salty

AG Pasta Verde

Ainekset 4 annosta

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, tuore basilika

  1. Keitä pasta ohjeen mukaan.
  2. Keitä paloiteltu parsa kypsäksi vähässä vedessä.
  3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.
  4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista sitruunamehua päälle.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 141 kcal / 100 g
Energia 590 kJ / 100 g
Proteiini 8,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 17,4 g / 100 g
Rasva 3,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %