kidneypapu, härkislaatikko Kidneypapu-härkislaatikko ohje salty

Kidneypapu-härkislaatikko

Sipulit ja paprikat freesataan. Kaikki aineet sekaisin voideltuun  uunivuokaan. Valkosipulina käytIn yrtti marinoituja kynsiä. Sekoita  veteen valkuainen, kideypavun liemi  ja kuivat mausteet. ( chili, kurkuma, valkopuippuri ja caynnepippuri sekä Provencen yrtit. Sitten n. 200 asteeseen uuniin n.30 min ja juustoraaste-paholaisenhillokuorrutus ja vielä n 15 minuutiksi uuniin

Ravintosisältö / 100 g

Energia 125 kcal / 100 g
Energia 523 kJ / 100 g
Proteiini 9,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,1 g / 100 g
Rasva 5,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %