rössypottu Rössypottu ohje salty

Rössypottu

kuori ja  pilko perunat ja kasvikset, eli neljä keskikokoista perunaa ja keskikokoinen porkkana sekä sipuli. Laita mausteet ja kasvikset kattilaan ja keitä ne lähes kypsäksi. Kuullota siankylkipalat tai pieneksi pilputettu pekoni ja laita mukaan kattilaan. Pilko veripalttu eli rössy ja lisää se veteen, kun keitto on melkein kypsä. Lisää tarvittaessa vettä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 59 kcal / 100 g
Energia 246 kJ / 100 g
Proteiini 2,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,3 g / 100 g
Rasva 2,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %