karjalanpaistikeitto, á, la, anne Karjalanpaistikeitto á la Anne ohje salty

Karjalanpaistikeitto á la Anne

Kuori perunat ja porkkana, pilko suht pieniksi kuutioiksi. Kuori ja pilko sipulit pieneksi silpuksi. Pilko myös sellerinvarret ja parsakaali varsineen (itse kuorin parsakaalin varren ensin). Kaada kasvikset isoon 4 litran kattilaan. Lisää pakasteherneet, mausteet ja vesi. Punnitse valmista karjalanpaistia liemineen 750 grammaa kattilaan muiden aineiden sekaan. Kiehauta ja anna kiehua noin 25-30 min. Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 48 kcal / 100 g
Energia 203 kJ / 100 g
Proteiini 4 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,7 g / 100 g
Rasva 1,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 98 %